Tavoitteita kohti

11.04.2019


Tulin lappiin laittamaan tämän hiihtokauteni pakettiin. Kelit hellivät ja lunta on kuin keskitalvella. Vaikka leppoisalla hiihtoreissulla ollaankin, tavoitteet ovat mielessä. Siksi perjantain ohjelmassa on aikomuksenani hiihtää 100 kilometrin lenkki. Hiihtohan on rakas harrastukseni.

Nykyiseen työhöni kiinteistönvälittäjänä olen asettanut tavoitteita, joita olen valmistellut mielessäni pitkän aikaa. Pidän kiinni sellaisista tavoitteista, jotka mahdollistavat laadukkaan kiinteistönvälityksen. Minulle kelpaa vain onnistunut asuntokauppa, jossa kaupan osapuolet ovat tyytyväisiä.

Jokaisen välitystehtäväni kaksi tärkeintä tavoitetta ovat turvallinen asuntokauppa ja paras mahdollinen kauppahinta. Tätä yhdistelmää kutsun kaksoisvoitoksi. Asuntokauppaan liittyy paljon juridiikkaa ja vastuukysymyksiä, joten on ensisijaisen tärkeää hoitaa kaupanteko oikein. Yleisestihän asunnot ovat erittäin arvokkaita kotitalouden muuhun omaisuuteen nähden. Siten virheet voivat olla kalliita, joten myynnin ja kaupanteon laadusta ei kannata koskaan tinkiä.

Valitessasi minulta välityspalvelun päätavoitteeni on toteuttaa sinulle selvä KAKSOISVOITTO! Välitän asunnot ja kiinteistöt Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Ota yhteyttä!