Nyt taas draivataan

01.04.2020
Palasin perhevapailta töihin 1.4.2020 alkaen.


Olen toistuvasti työssäni korostanut turvallista asuntokauppaa, joka on aina yksi kodin myynnin tärkeimmistä elementeistä. Tässä yllättäen ja nopeasti tulleessa poikkeustilassa korostuu nimenomaan turvallisuus toisessakin merkityksessä. Nyt satsataan, että kenenkään terveys ei vaarannu asunnonmyynnin aikana.


Kiinteistönvälityksen digitaalisuus on pitkälle vietyä, lähes kaikki toimenpiteet (sopimus, neuvottelut, ostotarjoukset, kaupanteko) voidaan hoitaa sähköisesti. Netin myynti-ilmoitukset ovat kattavia ja sieltä löytyy myös esittelyvideot ja 360-astetta kotikierroskuvat. Tässä virusriskitilanteessa myyjän ja ostajan ihmiskohtaamiset ovat vain välittäjän kanssa. Välittäjä tapaa asiakasta vain välttämättömissä tilanteissa (mm. asuntokatselmus ja yksityisesittely) ja aina terveenä. Asunnon myynti pystytään siis toteuttamaan erittäin hygieenisesti.

Poikkeustilasta huolimatta pääkaupunkiseudun kodeille löytyy edelleen kysyntää. Onnistuneen asuntokaupan toteuttamiseen on tässäkin tilanteessa käytössä hyvät ja monipuoliset keinot!

Olen erittäin mielelläni avuksi kotisi myynnissä ja sen suunnittelussa. Jos asunnonvaihto on mielessä, ota yhteyttä niin käydään läpi paras tämänhetkinen taktiikka kotisi myyntiin.