Paras aika myydä koti

12.06.2019

Vuodessa on 365 hyvää päivää myydä koti. Jos jokin aika vuodesta on puitteiltaan paras, se on mielestäni kesä.

1. Kesällä pihat ja kodin ympäröivä luonto ovat vehreimmillään. Pihalla ja terassilla pääsee nauttimaan kesäpäivistä. Hieno piha on yksi myytävän kohteen tärkeä elementti, joka pääsee toteuttamaan itseään juuri kesällä. (Ovathan toki luminen talvi, ruskainen syksy ja aurinkoinen kevät myös upeita aikoja, mutta kodin piha pääsee oikeuksiinsa lähinnä vain kesällä)

2. Monesti kuulee sanottavan, että heinäkuussa ei kauppa käy. Johtunee siitä, että valtaosa suomalaisista viettää kesälomiaan. Lomalaisilla kuitenkin on aikaa. Toisin kuin arkena, lomalaisella on aikaa surffata asuntosivuilla; selailla ilmoituksia Oikotiellä ja Etuovella. Kesälomien aikana on siis potentiaalia saada omalle myynti-ilmoitukselle todella kattava näkyvyys!

3. Ajatuksenasi olisi laittaa koti myyntiin, ja kesälomasi aiot viettää mökillä; siinäpä täydellinen yhdistelmä asuntomarkkinoinnille. Samaan aikaan kun välittäjä myy kotiasi, saat rauhassa lomailla. Kotia ei tarvitse joka kerta siivoilla ja järjestellä esittelyitä varten. Eikä sinun tarvitse sumplia aikataulujasi, milloin kotiasi päästään esittelemään ostajaehdokkaalle.