Kiitos kuluneesta vuodesta!

30.12.2020
Alkuvuoden kolme kuukautta olivat ainutlaatuista aikaa ollessani kotona tyttäreni kanssa. Ehdimme käydä kerhoissa ja parilla lapin reissulla ennen kuin poikkeusajat alkoivat ja Uusimaa suljettiin. 

Yhteiskunnan vaikeista ajoista huolimatta asuntomarkkina on ollut vilkas ja koti on ollut ihmisille entistäkin tärkeämpi. Olen päässyt toteuttamaan monien myyjien ja ostajien kodinvaihtounelmia.

Muutamia nostoja työstäni vuonna 2020:


- Välitettyjä koteja yli 7 milj. euron edestä- Vantaan arvokkain alle 300 m2 omakotitalon kauppa
- Espoon Lintuvaaran alueen arvokkain omakotitalon kauppa
- Helsingin Lauttasaaresta 4. arvokkain kaksion kauppa (>10 000 €/m2)
- 59 % välittämistäni kodeista myin ensiesittelyssä
- 65 %:ssa välittämistäni kodeista tein omannäköisen esittelyvideon
- heinä-syyskuussa olin OP Koti Helsingin tuloksekkain välittäjä

 

Kiitos tästä vuodesta asiakkailleni, työnantajalleni, kollegoilleni ja kaikille yhteistyökumppaneille! Viimeksi mainittuja on lukuisia, joiden kanssa olen tekemisissä viikoittain; kuvaajat, stailaajat, pohjakuvien tekijät, isännöitsijäntoimistot, pankit, Maanmittauslaitos, DIAS-kauppojen ylläpitäjät, Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunki ja niiden kaavoitus- ja rakennusvalvontaosastot, sekä lukuisat muut yritykset ja toimijat!

Te olette mahdollistaneet onnistumisiani ja sitä, että asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä tilaamaansa ja saamaansa palveluun. 

Mennään ensi vuonnakin asiakkaiden toiveet ja tarpeet edellä. Korkeatasoinen ja monipuolinen välityspalvelu on asiakaslupaukseni. Kiitos kaikille, myös someseuraajille. Menestyksekästä Uutta Vuotta!