+-100 m2 kodit! Nyt on aika toimia.

06.04.2021
Pääkaupunkiseudulla on todella kova kysyntä 4-5 huoneen koteihin. Juuri välittämääni yli 100 m2 espoolaiseen rivitaloasuntoon tuli kolmessa päivässä 49 yhteydenottoa ja ensiesittelyihin paikalle 33 ostajakuntaa. Kuten arvata voi, koti myytiin heti ensiesittelyn jälkeen ja yli pyynnön.

Mitä nyt etsitään? Ostajilla on suuri tarve etätyöhuoneelle. Kodeissa vietetään enemmän aikaa, joten muutoinkin lisäneliöitä kaivataan. Nyt kun talvi on kääntynyt kevääseen, ihmisiä kiinnostaa pihat ja luonnon läheisyys. Kysyntä on korkealla ja kohta kesän lähentyessä huipussaan.

Jos tavoittelet mahdollisimman korkeaa hintaa ja nopeaa myyntiaikaa, nyt on sinun aikasi. Tarjoan asiantuntevan ja mukavan välityspalvelun. Ole pian yhteydessä; teen sinulle veloituksetta yksilöllisen kotisi myyntisuunnitelman. Voit tarttua tarjoukseeni heti, otetaan kodistasi keväiset kuvat ja käynnistetään myynti parhaaseen aikaan toukokuussa.

Ja mikä parasta: omannäköisellä esittelyvideolla pääsen nostamaan esiin parhaat puolet kotisi viihtyisästä pihasta ja terassista. 

Soita tai viestitä 040 771 9980. Varaan kalenteristani ajan sinulle.